“Steeds opnieuw is voor het onderwijs de vraag actueel waarom we doen wat we doen, voor wie, met welk doel en op welke manier.”
Dr. Jet Bussemaker, voormalig Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Snelle veranderingen in de onderwijswereld en de arbeidsmarkt vragen om voortdurende afstemming en interactie tussen onderwijsinstellingen en het beroepenveld. Het maatschappelijke belang van goed onderwijs neemt verder toe. De individuele ontplooiing van de student en de nieuwe rol van docent staat daar niet los van, maar is daar onderdeel van.
Inzicht in talent, vaardigheden en drijfveren borgen de juiste richting van de kwalitatieve en professionele ontwikkeling van docenten én studenten. Het drijfveren profiel (hard copy en pdf) geeft inzicht in talenten en hoe deze optimaal in te zetten binnen de huidige en of toekomstige werkcontext.

 

 

Als gecertificeerd specialist Drijfveren help ik u graag uw unieke talenten en drijfveren te ontdekken. Aan de hand van uw profiel gaan we tijdens coaching gesprekken ontdekken op welke wijze uw talenten binnen uw werk in te zetten zijn. Zo maken we direct een praktische vertaalslag aan de hand van uw coaching vraag.

Op basis van een online vragenlijst wordt een persoonlijk profiel gegenereerd waarbij op positieve waarderende (AI)* wijze beschreven wordt wat iemand aan toegevoegde waarde en talenten biedt, als mens, medewerker, teamlid en of als leidinggevende, nu en in de toekomst. De online vragenlijst (duur max. 20 min) is gebaseerd op de gevalideerde waarden methodiek van Prof. C. W. Graves.

U krijgt antwoord op vragen zoals:                                                      Het is in te zetten bij: 
Wat drijft mij, wat zijn mijn talenten?                                                 – Persoonlijke coaching
– Wat is de kracht van mijn persoonlijk leiderschap?                         – Loopbaanbegeleiding
– Welk type organisatie past bij mij?                                                     – Team en leiderschap ontwikkeling
– Waar ligt de kracht van mijn communicatiestijl?                             – Werving en selectie trajecten
– Wat is mijn waarde op de arbeidsmarkt?

 

   Het drijfveren profiel maakt het volgende inzichtelijk
  – Wie ben ik?
– Wat drijft mij? Wat is mijn talent?
– Welke rol/type onderwijsinstelling past bij mij?
– Wat is mijn preferente communicatiestijl?
– Hoe wil ik aangestuurd worden, wat is mijn leiderschaps-voorkeursstijl?

 

Een goed coaching traject valt of staat met de persoonlijke klik. Daarom nodig ik u graag uit contact op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier