Welkom bij de KLEO Academie! Dé plek waar teamontwikkeling en persoonlijke leervragen samen komen tot duurzame schoolontwikkeling!

 

Wij geloven dat je pas werkelijk tot leren en verandering komt wanneer je theorie en de eigen praktijk met elkaar verbindt. Het is onze overtuiging dat het echte leren pas begint ná kennisbijeenkomsten in de eigen praktijk. Elk teamlid staat op een ander punt in de eigen ontwikkeling en heeft andere leerdoelen. Daarom zijn de trainingen binnen de KLEO-Academie zo ontworpen dat je als team samen kunt werken aan de schoolontwikkeling, waarbij iedereen op zijn eigen niveau de theorie in de praktijk oefent.
Leren staat centraal bij de KLEO Academie. De bijeenkomsten zijn ondersteunend aan het leerproces.

Zo ziet leren binnen de KLEO Academie er uit:

Blader hier door de gids en ontdek welke mogelijkheden er voor jouw school of bestuur zijn. Ontvang je liever een fysiek exemplaar? Laat dan hier je gegevens achter en we sturen je direct een expemplaar toe!

De trainingen worden gegeven door experts op hun vakgebied. Ontmoet de trainers van de KLEO Academie:

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag eens sparren over de professionalisering binnen uw school of bestuur?
Ik denk graag met u mee. Laat een bericht achter via het contactformulier of neem via onderstaande gegevens direct contact met mij op.

Mirjam Kleppe
Specialist Leren & Ontwikkelen, eigenaar KLEO-Onderwijs

Tel: 06-20055234
Mail: mirjam.kleppe@kleo-onderwijs.nl