Welkom bij de KLEO Academie! Dé plek waar teamontwikkeling en persoonlijke leervragen samen komen tot duurzame schoolontwikkeling!

Wij geloven dat je pas werkelijk tot leren en ontwikkeling komt wanneer de theorie direct verbonden is met de eigen praktijk. Binnen de KLEO Academie ontwikkelen we dan ook uitsluitend op maat vanuit gerichte praktijkvragen. Samen met u kijken we naar de best mogelijke manier van professionalisering. Hiervoor kunnen verschillende vormen ingezet worden. Te denken valt aan (een mix van)

  • Training
  • Gerichte lesbezoeken
  • Coaching on the job
  • Lesson Study
  • Intervisie

Vanuit de thema’s in de brochure gaan wij graag met u in gesprek om met elkaar de professionaliseringsvraag te vertalen naar een sterke, praktijkgerichte en duurzame manier van leren.

Benieuwd naar de brochure? Blader hier door de gids en ontdek welke mogelijkheden er voor uw school of bestuur zijn. Ontvangt u liever een fysiek exemplaar? Laat dan hier uw gegevens achter en we sturen het u direct toe.
U kunt de brochure ook downloaden:  KLEO-Academie-brochure Teamtraining -A4-003 (1)

 

 

 

De trainingen worden gegeven door experts op hun vakgebied. Ontmoet de trainers van de KLEO Academie:

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag eens sparren over de professionalisering binnen uw school of bestuur?
Ik denk graag met u mee. Laat een bericht achter via het contactformulier of neem via onderstaande gegevens direct contact met mij op.

Mirjam Kleppe
Specialist Leren & Ontwikkelen, eigenaar KLEO-Onderwijs

Tel: 06-20055234
Mail: mirjam.kleppe@kleo-onderwijs.nl