Nieuw! Alle Ins & Outs over het werken met een PLG

Overwegen jullie binnen de school of bestuur te gaan werken met PLG’s? Wil je meer weten over wat dit concreet inhoudt en wat dit voor iedereen in het team betekent? Schrijf je dan in voor een korte online training over alle Ins & Outs van het werken met een PLG.

Tijdens deze online training leer je wat het verschil is tussen een PLG en andere werkvormen. Je krijgt inzicht in wat deze manier van werken vraagt van medewerkers én directie. Je ontdekt welke zaken voorwaardelijk zijn om het werken binnen PLG’s succesvol te laten verlopen. Na afloop heb je inzicht in het werken met PLG’s en kun je een bewuste keuze maken of deze manier van werken past binnen de organisatie.

Door te werken met maximaal 9 personen per training is er alle ruimte voor jouw praktijksituatie en vragen. Meld je aan door een mail te sturen naar info@kleo-onderwijs.nl en vermeld daarin ook de datum van jouw keuze.

De training wordt online gegeven op dinsdag 8 juni van 10.00- 11.30 uur of woensdag 16 juni van 15.00- 16.30 uur. Wil je de training volgen maar ben je verhinderd op deze data? Stuur dan gerust een mail zodat je op de hoogte wordt gehouden over eventuele nieuwe data.

De kosten bedragen € 85,– per persoon. KLEO Onderwijs staat als instelling geregistreerd bij het CRKBO. Dit betekent dat deze training is vrijgesteld van BTW.

Uiteraard is het ook mogelijk om deze training op maat aan te passen voor bv het directeurenteam of schoolteam. Dit kan door een mail te sturen naar info@kleo-onderwijs.nl of het contactformulier in te vullen.

Download de flyer Ins & Outs PLG – online training