Met trots kan ik vandaag de KLEO-Academie presenteren!
Teamtrainingen….maar dan even anders. Vanuit verschillende gesprekken met scholen en besturen werd het steeds duidelijker dat de visie op leren van KLEO-Onderwijs herkend wordt. Als team wil je samen leren en werken aan de schoolontwikkeling. Maar binnen een team is er spraken van ‘gelijke ongelijkheid’ Elk teamlid staat op een ander punt in de eigen ontwikkeling en heeft andere leervragen. Waarom gaan we dan wel als team gelijke studiedagen volgen? Werkt dat motiverend voor iedereen? Op welke manier kunnen we recht doen aan de persoonlijke leerbehoeftes en blijven we als team wel in gezamenlijkheid werken aan de speerpunten vanuit het schoolplan?

Binnen de KLEO-Academie is een manier van leren ontwikkeld waar teamtraining vanuit de schoolplannen  én persoonlijke ontwikkeling bij elkaar komen. We geven handen en voeten aan het leren van en met elkaar.
Vanuit gezamenlijke bijeenkomsten, die door een uitgebreide intake tot stand zijn gekomen, gaat iedereen in de eigen praktijk werken aan een persoonlijke opdracht vanuit zijn/haar eigen leerdoelen. In een volgende bijeenkomst worden de ervaringen gedeeld en opgedane kennis uitgewisseld. Zo zet iedereen een stap in de professionele ontwikkeling en wordt er samengewerkt aan duurzame schoolontwikkeling.

Wil je hier meer over weten? Ik vertel je er graag meer over. Ook nodig ik je van harte uit om contact op te nemen om te sparren over de werkelijke onderliggende leervragen die bij jullie school of bestuur leven.

Laat je inspireren door de brochure. Wil je liever een fysiek exemplaar ontvangen? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier of benader mij direct op mirjam.kleppe@kle0-onderwijs.nl of via 06-20055234

Graag tot binnenkort!

Mirjam Kleppe
Specialist Leren & Ontwikkelen, eigenaar KLEO-Onderwijs