Nieuw! De Kleuter4Daagse

Wij geloven dat leren in de praktijk en op de werkvloer het meeste effect heeft op het onderwijs van morgen. Daarom hebben VisActiva en KLEO Onderwijs de krachten gebundeld. Inhoudelijke expertise over het jonge kind, gecombineerd met een opleidingskundige invulling en gericht op duurzame schoolontwikkeling. Deze ingrediƫnten hebben geleid naar de Kleuter4Daagse. Als team samen werken aan ontwikkeling in de onderbouw waarbij elke deelnemer op eigen niveau aan de eigen doelen werkt. Dat noemen wij werkelijk Passend Professionaliseren!

Duurzaam werken aan de schoolontwikkeling in de onderbouw, waarbij elke leerkracht zich op het eigen niveau professionaliseert op de eigen werkplek; dat is waar de Kleuter4Daagse voor staat!

Uniek in dit traject is dat elke deelnemer vanuit de eigen leerdoelen werkt aan een praktijkopdracht op eigen niveau (startbekwaam, vakbekwaam of gevorderd) Zo wordt leren zichtbaar gemaakt op de eigen werkplek. De deelnemers worden hierin begeleid door een leercoach.

Het schoolplan is het vertrekpunt. In een startgesprek worden de onderliggende leervragen inzichtelijk gemaakt. Dit wordt vertaald naar 4 inhoudelijke bijeenkomsten van 4 uur. De theorie van de bijeenkomsten worden gekoppeld aan de praktijkopdracht. Zo werken wij samen aan duurzame onderwijsontwikkeling en persoonlijke groei!

Lees hier meer over de Kleuter4Daagse